Popularni pjevač

Baja Mali Knindža: Ne bih se takmičio na Еvroviziji, ali išao bih na Egzit

 • Izvor: Mondo.rs
 • 26.02.2024. 21:14

Pjevač Baja Mali Knindža otkrio je da mu je Anđela Ignjatović Breskvica favorit na domaćem izboru predstavnika na predstojećoj Pesmi Еvrovizije i otkrio da li bi se on ikada prijavio za ovo takmičenje.

"Čuo sam pjesmu 'Gnezdo orlovo' i mnogo mi se sviđa jer naginje na etno i ja sam pobornik takve muzike. Ne bih se nikada takmičio na Еvroviziji, ja bih otišao ga Еkzit da ih sve razbucam", rekao je Baja Mali Knindža i otkrio da je tokom višedecenijske karijere pomagao kolegama i izbjegavao sukobe.

"Mene estradne svađe i ratovi ne dotiču. Ja sam poznat po tome da sam pomogao mnogima i onda nemam tih problema i ovi su drugi svjesni da ako im treba neki hit, javiće se na pravu adresu. Ja sam dokazao da mogu da napunim sve, ne bolujem ja od toga. Meni je Taš bio vrhunac jer je u centru Beograda i sam sam napravio koncert, niko mi nije pomogao. Spojio sam navijače svih klubova i svi smo pjevali zajedno", rekao je pjevač.

Knindža je otkrio i da će uskoro objaviti autobiografsku knjigu.

"Dok sam bio u osnovnoj školi maštao sam da napišem knjigu poezije, a sada imam materijala za osam knjiga. Sada mogu da objavim to kada hoću, ali nemam vremena, ne postižem jer imam mnogo posla. Knjiga će izaći sa monografijama, sa nekim jako interesantnim stvarima, sa slikama sa poznatim ličnostima koje nikada nisam objavljivao", prenosi Mondo.

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.