Napustila školu

Bolna ispovijest: Majka popularne pjevačice otkrila da je bila silovana!

  • 18.03.2024. 14:33

Majka pjevačice Teodore Džehverović, Gordana Džehverović u velikoj ispovijesti iznijela je bolne i šokantne detalje o svojoj prošlosti.

Naime, Gordana je u ispovjesti pričala o nemilom događaju zbog kog je u 17. godini napustila medicinsku školu i iz Kačareva se preselila u Poreč.

Voditeljka ponizila Staniju u emisiji: Sanja Marinković starleti sve sasula u lice!

Voditeljka ponizila Staniju u emisiji: Sanja Marinković starleti sve sasula u lice!

– Jedan peh mi se dogodio u 17. godini, pa sam odustala od škole u trećoj godini, htjela sam da budem babica. Sama sam dijelila to sa sobom. Muž nije znao, to sam sama sa sobom u to vrijeme prebrodila. Kasnije je Teodora saznala, znale su moje sestre, a ne roditelji. U Višegradskoj sam učila. Ne volim da pričam o tome, stres sam imala i nisam mogla više da učim ni idem u školu – govorila je Goca u intervjuu za "Hype".

Ona je otkrila da je bila silovana i da je malo ljudi znalo za to.

Еvo ko je napustio Еlitu! Nakon izbacivanja raskrinkao cimere!

Еvo ko je napustio Еlitu! Nakon izbacivanja raskrinkao cimere!

– Djeca i sestre su znale. Muž o tome ne zna, detalje nisam pričala. Preselila sam se u Poreč iz Kačareva. Vratila sam se ovdje tek 1990. Ne mogu da ti objasnim kako mi je bilo. Taj dečko je poslije htio da bude sa mnom. To je urađeno ružno. Imala sam dečka koga sam voljela i to nisam uradila sa tim kog sam voljela, zbog njega sam izgubila ljubav. Bila sam fatalna za muškarce tada. On je danas mrtav – ispričala je šokantne i bolne detalje o svom životu Gordana Džehverović.

Pratite nas i putem Vibera