Legendarni pjevač

Elton Džon: Majkl Džekson je bio psihički bolesna i uznemirujuća osoba

 • Izvor: Indeks
 • 03.08.2022. 10:04

Legendarni sir Elton Džon nazvao je "kralja popa" Majkl Džeksona "mentalno bolesnom, uznemirujućom osobom" u svojoj autobiografiji Me: Elton John.

Džonova autobiografija prepuna je šokantnih otkrića o njegovom životu u šou biznisu, a u jednom dijelu detaljno opisuje svoje druženje s pokojnom kontroverznom zvijezdom.

"Poznavao sam Majkla otkako je imao 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dijete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su uslijedile počeo se odvajati od svijeta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Prisli", napisao je Džon u autobiografiji, prenosi Yahoo. Elton u knjizi takođe govori i o Džeksonovoj ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

"Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lijekovima na recept punili. Svaki put kad bih ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolesna, uznemirujuća osoba", napisao je slavni pjevač.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.