Drama

Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću

  • 02.04.2024. 18:44

Melina Džinović sinoć je upala u kuću svom bivšem suprugu Harisu.

Donedavni bračni par nakon toga završio je u policiji, a Haris se sada oglasio, te otkrio da smatra da je Melina imala namjeru da ga isprovocira kako bi fizički nasrnuo na nju.

Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

– Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu u kući i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom dijelu grada, što ona nije htjela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: “Pozovi policiju.” Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa djecom… Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cijela priča – rekao je Haris, pa dodao:

– Ona nema pravo da dolazi ovdje. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom dijelu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovdje da boravi. Tu je tačka – rekao je Haris.

Haris je pet sati proveo u policijskoj stanici, a a sada je objasnio šta je tačno tamo radio i zbog čega se toliko zadržao.

– Zato što su to bili dugi izvještaji, u davanju izjava… Jedno, pa drugo, pa treće, i tako – rekao je on.

Haos u kući Džinovića: Melina upala u kuću, Haris završio u policiji

Haos u kući Džinovića: Melina upala u kuću, Haris završio u policiji

“Htjela je da me policija uhapsi zbog nasilja”

Haris tvrdi da je Melina imala namjeru da ga zatvori iza rešetaka.

– Mislim da je cilj bio čista provokacija, namještena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući… Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smijem, šta ne smijem – istakao je Haris.

Melina je po dolasku u policijsku stanicu navela kako je došla da prijavi nasilje koje trpi dve godine što je Haris sada demantovao.

– Nikad je nisam udario, prema tome – nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž – jasan je bio pjevač.Melini i njemu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska i komunikacije od 48 sati, ali Haris smatra da bi trebalo da traje mnogo duže.

Haris Džinović otkrio da li je spreman za novi brak

Haris Džinović otkrio da li je spreman za novi brak

“Djeca šokantno podnose sve ovo”

– To zavisi od tužioca, ali ta zabrana bi trebalo da traje 180 godina – rekao je on.

Pjevač je  otkrio kako djeca Đina i Kan podnose sve što se događa u porodici, prenosi Telegraf.

– Šokantno podnose, jer je to čista namjera bila da im se otac zatvori – istakao je pjevač.

On je dodao da se Kan i dalje ne čuje sa majkom.

– Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva mjeseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je djetetu pukao film i rekao je: “Ćao, doviđenja”.

Pratite nas i putem Vibera