Zadruga

Koliko je Miljana Kulić zaradila u rijaliti programima?

 • Izvor: Mondo.rs
 • 08.10.2023. 11:01

Miljanu Kulić godinama unazad gledamo na malim ekranima.

Učestvovala je u rijalitijima Maldivi, Parovi i Zadruga, i za to vrijeme zaradila dovoljno da renovira porodičnu kuću u Nišu, navodno kupi hotel, o čemu je svojevremeno pričala na Instagramu tražeći kuvare i ostalo osoblje, ali i pazari apartman na Zlatiboru.

Tokom godina su mediji otkrivali sumanute honorare koje joj producenti nude za ulazak u rijaliti, zajedno sa majkom Marijom Kulić, ali i sinom Željkom, a jednom prilikom je upravo starija Kulićka otkrila i koliko je njena ćerka zaradila.

Marija Kulić istakla je jednom prilikom da je Miljana zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz Zadruge 4.


Švarceneger šokirao izjavom:

Švarceneger šokirao izjavom: "Odgajamo mlakonje, djeci treba patnja"

"Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji", rekla je Marija i dodala da joj je želja i da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

"Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedjeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno riješi. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan", rekla je starija Kulićka jednom prilikom.

Nedavno je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan dio novca potroše i na obrazovanje kćerke Ane koja planira da studira u Americi.


Jezive prijetnje učesniku

Jezive prijetnje učesniku "Еlite", otac htio da ga ubije: "Ako te zateknem u stanu..."

"Moja lijepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosjekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u Paver Liftingu. Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspjeha u daljem životu!", napisala je mama Marija jednom prilikom i objavila sliku druge nasljednice.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.