Haris i Melina

Komšija opisao kako je izgledala drama kod Džinovića

 • Izvor: Kurir
 • 02.04.2024. 22:58

Jutro nakon porodične drame u domu Džinovića, kada je Harisova bivša supruga Melina upala u kuću, nakon čega ju je pjevač prijavio policiji bilo je mirno.

Kako Kurir saznaje od komšije koji nije želio da se fotografiše, Melina je u kuću nenajavljeno došla oko 21 sat.

"Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vrijeme je pričala s nekim telefonom. Poslije nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam cijelu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno. Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vrijeme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletjela, bila je bijesna i opet je s nekim pričala telefonom. Poslije toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti“, rekao je komšija koji za Harisa ima samo riječi hvale:

"Haris je dobar čovjek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi“, kazao je komšija sa Senjaka.

Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću

Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću

Podsjetimo, pevač je za Kurir potvrdio da je pozvao policiju pošto njegova bivša supruga nije željela da napusti vilu na Senjaku. On je rekao da nije bio u kući kada je Melina došla.

"Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sjela i očigledno nije imala namjeru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela je da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htjela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla: 'Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi', na šta sam joj ja rekao: 'Ako sud kaže da je tvoja'", kaže Haris.

Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

Kada je patrola došla na lice mjesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

"Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mjesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju“, rekao je Haris za Kurir.

Haos u kući Džinovića: Melina upala u kuću, Haris završio u policiji

Haos u kući Džinovića: Melina upala u kuću, Haris završio u policiji


Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?