Bivša košarkašica

Milica Dabović ponovo sama: Bivšem javno uputila brutalne riječi

 • Izvor: Mondo.ba
 • 07.02.2024. 12:27

Bivša košarkašica Milica Dabović, nedavno je saopštila da je ponovo raskinula s dečkom i kumom Darka Lazića, Milanom Cvetkovićem. Samo par dana pošto se vratila iz Amerike gd‌je je bila u posjeti dečku, na Instagramu je osvanuo snimak u kojem otkriva "da ne vjeruje s kim je bila".

Milica je sada objavila neobične statuse na Instagramu koje je najvjerovatnije uputila sad već bivšem dečku - "Ne podnosim lažove, ali ne podnosim ih više. Mrš", napisala je ona.

Potom mu je posvetila stih iz Cecine pjesme "Neodoljiv, neumoljiv", a potom i poruku "Bog me spasio, nikad jača", kao i poruku koja sigurno ne želi da vidi: "Ne kažu džabe jedan se otegao, drugi se protegao".

Pored ovih poruka Milica je objavila i sliku iz kreveta na kojoj se u krupnom kadru nalazi njena gola zadnjica i jedva vidljive tanga gaće.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?