Zvezde Granda

Misterija 'nestanka' Ane Bekute: Nagađa se gdje je pjevačica

 • Izvor: Agencije
 • 23.02.2024. 22:02

Vijest da je pjevačica Ana Bekuta usljed "nastanka" u Zvezdama Granda zamijenjena kolegom, Draganom Kojićem Kebom i to narednih pet snimajućih emisija, zaintrigirala je mnoge.

Odmah su krenule spekulacije o čemu se tu radi i zbog čega je Ana zatražila odsustvo, a Čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pjevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima, što je dodatno podgrijalo sumnje obzirom da zvaničnog saopštenja nema.

O promjenama je počelo da se šuška čim je stigla vijest da je voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju. Nagađanja ko bi mogao da je zamijeni dok je na porodiljskom odsustvu okončao je Saša Popović potvrđujući da je izbor pao na Anu Sević.

Budući da je zvanično saopštenje izostalo, gledaoci su krenuli da spekulišu da nije možda neko duže putovanje, porodična situacija ili možda odlazak na estetsku intervenciju.


Albanci će vas iznenaditi, Nijemci šokirati: Šta kažu stranci čiji je Tesla

Albanci će vas iznenaditi, Nijemci šokirati: Šta kažu stranci čiji je Tesla

Izvori bliski folk zvijezdi ne žele da otkrivaju o čemu je riječ, tek navode da su razlozi Aninog odsustva krajnje privatne prirode i da nisu za javnost, a i njena zamjena, Keba, ostao je suzdržan.

"Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vrijeme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, pa je stigao prijedlog da je zamijenim. Biću tu neko vrijeme i to je to", kazao je Keba za domaće medije.

Podsjetimo, umjesto Sanje Kužet, koja je trenutno na porodiljskom, pomenuto takmičenje vodiće Ana Sević, a u narednoj epizodi koja će se emitovati, umjesto Cece pojaviće se Ivana Peters, koleginica iz njenog tima, budući da je Ražnatovićka bila spriječena da dođe zbog prehlade, prenosi "Pink".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:49 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:50 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.