Asmin Durdžić

Pojavio se eskplicitni snimak Anelinog bivšeg: Sa drugarima i djevojkom u sobi (18+)

 • Izvor: Agencije
 • 23.02.2024. 08:39

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedo pokušava da ponovo pridobije Stanijino povjerenje i ljubav.

Aneli je u rijalitiju u par navrata naglašavala da ju je Asmin varao, a sada je Hajp ekskluzivno došao u posjed njegovog eksplicitnog snimka iz hotelske sobe dok ima intimne odnose sa djevojkom.

Ovih 6 predmeta iz kuhinje se trebate riješiti što prije

Ovih 6 predmeta iz kuhinje se trebate riješiti što prije

Naime, na eksplicitnom snimku, Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom djevojkom. Oko njega su njegovi drugovi koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju grupnjaci i bahanalije.

Oni su potpuno goli, a bez imalo blama su se upustili u akciju i pred njima odradili posao.

Gradiška na listi mikrogradova budućnosti uglednog

Gradiška na listi mikrogradova budućnosti uglednog "Financial Timesa"

Asmin je svim silama pokušava da impresionira djevojku, a uzdasi su prepravili hotelsku sobu.

Takođe, Hajp je došao u posjed i intimne fotografije na kojoj Asmina ista djevojka oralno zadovoljava. On uživa u njenom umijeću, te nema sumnje da će Stanija pobjesniti kada vidi ove kadrove.

Započnite dan nekim od ovih napitaka koji jačaju imunitet

Započnite dan nekim od ovih napitaka koji jačaju imunitet

Durdžić je sudeći po njegovoj reakciji bio oduševljen užitkom koji mu je pružila djevojka sa snimka. Nije imao problem da se skine pred svojim prijateljima i pokaže svoje sposobnosti i intimu.

Snimak pogledajte na OVOM linku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 12:15 Biznis klub (R)

  ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 12:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.