Proročanstvo

Saši Popoviću baba Vanga predvidjela gubitak djeteta, a evo šta mu je rekla kad će umrijeti

  • Izvor: Blic
  • 21.04.2024. 14:43

Kreativni direktor "Granda", Saša Popović prije supruge Suzane imao je nekoliko ljubavnih veza, a sa jednom djevojkom čekao je i dijete.

Međutim, jednom prilikom Saša je govorio o proročanstvu baba Vange, koja mu je predvidjela da će izgubiti dijete.

Pored toga, rekla mu je da će postati direktor velike muzičke firme, da će umrijeti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima djevojku.

- U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mjesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je djevojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te djevojke nema ništa, niti će se to dijete roditi". Petog januara sljedeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48. godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije", na kojeg su baba Vangine riječi ozbiljno uticale.

- Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vrijeme smrti prevarila- kazao je kroz smijeh Popović.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: