"Zlostavljanje od strane sistema"

Skandalozno! Izgubila starateljstvo nad sinom zbog erotskih scena u kultnom filmu?

 • Izvor: Agencije
 • 10.07.2023. 18:01

Šeron Stoun kaže da je izgubila starateljstvo nad djetetom zbog scena seksa u "Niskim strastima".

Glumica je otkrila da ju je kultni erotski triler proslavio, ali i uništio jer je izgubila starateljstvo nad sinom Roanom više od deset godina nakon što je film objavljen 1992. godine.

Šeron Stoun uručena nagrada za hrabrost: Ustanite i recite koliko vrijedite

Šeron Stoun uručena nagrada za hrabrost: Ustanite i recite koliko vrijedite

- Izgubila sam starateljstvo nad djetetom. Sudija je pitao moje dijete, mog malenog, sićušnog dječaka:'Znaš li da tvoja majka snima filmove o seksu?'. To je bilo zlostavljanje od strane sistema i propitkivanje o tome kakva sam majka zbog uloge u filmu - ispričala je glumica i dodala da je ta nepravda i danas boli:

Šeron Stoun u novoj borbi za zdravlje

Šeron Stoun u novoj borbi za zdravlje

- Ljudi se sada pojavljuju goli na televiziji! A vidjeli ste možda manje od pola sekunde moje potencijalne golotinje i zbog toga sam izgubila starateljstvo nad sinom.

Da stvar bude gora, holivudska zvijezda ispričala je i da se osjećala poniženom tokom rada na ostavrenju koje joj je donijelo svjetsku slavu.

Šeron je zaradila samo 500.000 američkih dolara za erotski triler reditelja Pola Verhovena. "Samo", jer se poredila s kolegom Majklom Daglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

Šeron Stoun objavila fotografiju u toplesu:

Šeron Stoun objavila fotografiju u toplesu: "Tako prirodna, tako lijepa žena"

- Majkl Daglas zaradio je 14 miliona dolara. Ja sam bila nova, a on je bio velika zvijezda. Suočila sam se i sa omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji me je pogrešno oslovljavao Karen tokom cijelog snimanja filma. Čak i na Guvernerovom balu nakon dodjele Oskara i dalje me zvao 'Karen'! I to sam poniženje nosila duboko u sebi - rekla je.


Pratite nas i putem Vibera

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

 • 23:30 Noćni program

  Noćni program