"Znam ja"

Vesna Đogani otkrila zbog čega je Aleksandra Prijović plakala uz njenu pjesmu

 • Izvor: Grand
 • 30.04.2024. 18:01

Protekli vikend Aleksandra Prijović održala je koncert za pamćenje u Varaždinu, a specijalna gošća bila joj je Vesna Đogani koja je nakon spektakla ponovo pružila podršku koleginici i otkrila manje poznate detalje iz njenog života.

Vesna se emotivnom objavom oglasila na društvenim mrežama i otkrila zbog čega je veza između Aleksandre i nje jaka.

– Mi volimo nju, ona voli nas. Ja kada sam je prvi put čula na takmičenju „Zvezda Granda“, rekla sam ova mala će biti zvijezda! Ona je kaže, plakala uz moju „Znam ja“, kada je bila tužna zbog prve simpatije. Ljubav i poštovanje, podrška, prijateljstvo! – napisala je Vesna i dodala:

- Hvala Beko, što smo još jednom bili tvoji specijalni gosti. Na tvojoj fenomenalnoj turneji koja je sve druge stvari stavila u drugi plan. Zajedno smo jače – rekla je ona.

Tokom koncerta Aleksandra je potvrdila da je posebne emocije vežu za pjesmu “Znam ja”, koju je otpjevala baš sa Vesnom, nakon čega joj se Vesna obratila.

– Hvala ti, ljepotice moja, što si nas pozvala. Moram reći da je Varaždin jako bitan grad u mom životu zato što su ovdje živjeli kumovi koji su me doslovno spasili kad sam bila mala, oni su iz Varaždina. Ovo niko nije znao, zato veliki aplauz za vas, za grad Varaždin, svaka vam čast – izjavila je Vesna na koncertu.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.