Glumica

Vratio se bivšoj i oženio je: On je bio velika ljubav Slobode Mićalović

 • 21.02.2024. 15:10

Sloboda Mićalović danas uživa u ljubavi sa Vojinom Ćetkovićem, a prije nego što je uplovila u bračne vode, ludo je voljela reditelja Juga Radivojevića.

Inače, reditelj je danas u braku sa njenom koleginicom Milenom Vasić, sa kojom je bio u emotivnoj vezi prije nego što je upoznao Slobodu.

Jug o Slobodi ima samo najljepše riječi, a u jednom intervjuu se dotakao njihove ljubavne veze i otkrio šta misli:

- Izuzetno cijenim Slobodu, bili smo u lijepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtjevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima.

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo prije nego što je zavolio Slobodu, a sudbina je htjela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro djece, uključujući i djecu iz prethodnih brakova, piše Stil Kurir.


Pratite nas i putem Vibera

 • 19:50 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 19:52 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Dosije

  ''Еmisija: Dosije

 • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.