ATV

Mladen Cvjetinović

Mladi reprezentativac BiH čestitao Orlovima prolaz na ЕURO, pa morao da se pravda

  • 20.11.2023. 13:33

Mladi reprezentativac BiH Mladen Cvjetinović čestitao je selekciji Srbije na plasmanu na ЕURO 2024, da bi poslije brojnih negativnih komentara navijača morao da objasni svoj postupak.

Cvjetinović igra za njemački Ingolštat, rođen je u Berlinu 2003. godine i prve fudbalske korake napravio je u Herti zajedno sa srpskim reprezentativcem Lazarom Samardžićem.

– Ćao, narode, kako ste maloprije primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Еuro. Nisam tim storijem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, htio sam da mu čestitam – napisao je Cvjetinović i nastavio:

“Kako sam primijetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam htio nikoga da iznerviram. Želim vam lijepo veče. Vaš Mladen”, zaključio je momak iz Berlina, prenosi 24sedam.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: