Nakon gola

Pešić progovorio o sukobu sa Dragovićem (VIDEO)

  • Izvor: Kurir
  • 26.05.2023. 21:16

Fudbaleri Crvene zvezde "ovjerili" su dupli krunu pobjedom na Čukaričkim u finalu Kupa Srbije, a heroj ovog susreta bio je Aleksandar Pešić koji je dva puta zatresao mrežu tima sa Banovog brda i postarao se da pehar ostane u vitrinama crveno-bijelih.

Međutim, poslije prvog gola mnogima je za oko zapao njegov sukob sa saigračem Aleksandrom Dragovićem, pa je Pešić u izjavi za Kurir objasnio detalje razmirica koje su privukle veliku pažnju.

"Želio sam da se zahvalim navijačima i skinem dres pri proslavi prvog gola. Osjetio sam nalet adrenalina i veliku dozu emocija kada sam otrčao ispred sjevera. Aleksandar Dragović me je u tom momentu stigao i kao pravi drug, brat i prijatelj inteligentno savjetovao da to ne uradim rizikujući žuti karton. Međutim, žarko sam želio da podijelim radost sa navijačima i zato je moja reakcija bila takva. Svako ko prati Zvezdu zna kako dobra atmosfera vlada u našem timu i to je bio važan preduslov svih uspjeha koje smo postigli ove takmičarske godine. Vidjeli ste poslije utakmice kako smo zajedno podijelili radost na ceromoniji uručenja pehara", rekao je Pešić.