Poznati par

Shakira uhvatila Piquea u prevari, poznati par na rubu raskida

 • Izvor: Kliks
 • 02.06.2022. 11:06

Jedan od najpoznatijih parova u Španiji, nogometaš Gerard Pique i pjevačica Shakira su na rubu raskida.

Španski reprezentativac i kolumbijska pjevačica su zajedno od 2010. godine i imaju djecu Milana i Sashu, no njihovoj ljubavi je, čini se, došao kraj.

Kako javlja El Periodico, već neko vrijeme Pique ne živi sa Shakirom, te je trenutno u svojoj kući u Barceloni, a često je viđan u noćnim provodima sa saigračem Riquijem Puigom.

A razlog zbog kojeg se poznati par rastao je, navodno, Piqueova nevjera. Shakira je uhvatila Piquea u prevari i, barem za sada, ne može preći preko toga.

Da se nešto čudno dešava korisnici društvenih mreža su primijetili još odavno. Shakira od marta nije stavila nijednu objavu s Piqueom na društvenim mrežama, a u posljednjoj pjesmi koju je otpjevala "Te Felicito" u nekoliko stihova je, čini se, priznala sve.

"Da bih te kompletirala, ja sam se rasula u komade. Upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da si lagao, to je bila kap koja je prelila čašu. Ne govori mi da ti je žao, možeš se pretvarati da si iskren ali znam te dobro i znam da lažeš", stihovi su njenog posljednjeg hita.

 • 14:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?