Instagram

Hit reakcija Đokovića na pitanje iz kviza Potjera

 • Izvor: Agencije
 • 15.02.2024. 11:52

U epizodi hrvatskog kviza Potjera pojavilo se pitanje na koje je na društvenim mrežama reagovao i Novak Đoković.

Naime, Joško je u završnoj potjeri pitao lovca Deana Kotigu: "Za kojeg se tenisera 2014. godine udala Jelena Ristić?" Kotiga je imao pomalo zbunjen izraz lica kad je čuo pitanje, a potom je rekao "dalje".

Tada su takmičari dobili priliku da Kotigu vrate korak unazad. Međutim, Željko i Ante su nakon dogovaranja shvatili da ne znaju odgovor pa su rekli - Ivan Ljubičić.

Tu je scenu iz kviza na svom Instagram profilu podijelio upravo Ljubičić, a u komentarima mu se javio Đoković.

"Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?" napisao je Nole uz puno emotikona koji plaču od smijeha.

Jelena i Novak upoznali su se preko društva, a povezao ih je razgovor o sportu. Novaku je tad bilo 17 godina, a Jelena je od njega starija 11 mjeseci. Vjenčali su se 2014. godine i imaju dvoje djece.

"Na prvi pogled osvojila me osmijehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kojeg je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima", rekao je Đoković jednom prilikom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.