Razočarenje u Sremskoj Mitrovici

Čedo Pantić ostao bez pojasa Megdana 

  • 28.06.2019. 19:38

Peti megdan u Sremskoj Mitrovici obilježila je velika nepravda. Šampion Megdana, Čedo Pantić ostao je bez pojasa. Sudije su pokazale naklonost prema Dagestancu Ramazanu Razakovu, koji je njihovom odlukom dobio meč.

Meč večeri ostaće upamćen u istoriji Megdana. Poslije tri odrađene runde, utisak je da je Pantić bio bolji borac u terenu. Veliki dio dvorane Pinki, ispunjene Pantićevim navijačima, polako je počeo da slavi. Potom je uslijedio šok.

Sudije su dale prednost Dagestancu i tako oduzele pojas Megdana zaštitnom licu ove organizacije. I na drugo i na treće gledanje ne može da se kaže da je Razakov bio bolji i da je u Sremskoj Mitrovici zaslužio trijumf.

Uslovi za borbu bili su daleko od sjajnih. Velika temperatura u dvorani uticala je da ring bude izuzetno klizav pa tokom večeri borci nisu mogli da budu na svom nivou, naročito u K1. Često su završavali na podu, ne zbog razornih udaraca rivala, već zbog klizanja.

A noć je dobro počela za KBS Hektor. Damjan Savanović je u prvom meču pobijedio Igora Nistora iz Srbije. Odradio je dobar meč i ostvario veliki trijumf.

“Očekivao sam lakšu borbu, ali ovo je bilo veoma zanimljivo. Koga god da mi dovedu na Megdanu daću sve od sebe. Pobjeda, poraz, bitno je ostaviti srce. Previše je bilo vruće. Nije se moglo disati. Ring je bio previše klizav, ali opravdanja nema. Moramo pobijediti. Nisam se nikad nikoga plašio. Pobijediću bolje, sve je na meni da se pokažem. Imam 23 godine, vidimo se još”, izjavio je Savanović nakon meča. 

Damjanova pobjeda obradovala je sve u Hektoru, ali teško može da popravi gorčinu nastalu u završnom meču večeri. Umjesto vrhunca, prisustvovali smo velikom razočaranju, jer pojas nije smio da promijeni vlasništvo.

  • 22:00 Serija: Aviondžije

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:30 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:55 Noćni program

    Noćni program