Legendarni teniser vjeruje u dominaciju Đokovića i Nadala

  • 12.01.2021. 17:41

Nekadašnji španski teniser Aleks Koreča smatra da ni ove godine neće biti promjena u vrhu "bijelog sporta", te da će dominaciju nastaviti Novak Đoković i Rafael Nadal.

Dominik Tim, Danil Medved, Aleksandar Zverev… pokazali su da su ravnopravni sa ovim dvojcem. Ipak, 46-godišnjak iz Barselone smatra da će na najvećim turnirima i u 2021. godini dominirati Nole i Rafa.

"Iskreno, mislim da će Đoković i Nadal biti i dalje na vrhu. Usudio bih se da kažem da će njih dvojica osvojiti makar po jedan Grend slem", rekao je nekada drugi teniser svijeta, a prenose Novosti.

Dotakao se i onih tenisera koji bi trebalo da budu najveća prijetnja Srbinu i Špancu.

"Od onih koji bi mogli da se domognu pehara, tu je prije svih Danil Medvedev, on je blizu tog cilja. Dominik Tim će i dalje biti veoma težak protivnik za sve, posebno jer sad ima iskustvo iz Njujorka, zna da može i to mnogo pomaže. Izuzetno je snažan i iskusan, igra dobro na svim podlogama. Biće teško zaustaviti ga", kaže on.

Koreča navodi da bi iskorak ove sezone mogao da napravi i Grk Stefanos Cicipas.

"Volio bih da korak naprijed načine i Feliks Ože-Alijasim i Denis Šapovalov, oni mi se kao igrači jako dopadaju. Stefanos Cicipas je još jedan igrač koji bi mogao mnogo toga da uradi", zaključio je Španac.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program