Potpredsjetnik FSS

Milošević: Žalba i protest na suđenje upućeni u FIFA

  • 23.06.2018. 08:22

Potpredsjetnik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović potvrdili su da će uložiti žalbu FIFA zvog tendencioznog suđenja Feliksa Briha, ali i provokacija albanskih fudbalera i navijača na meču sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 poslije preokreta, a meč je obilježio detalj iz 66. minuta kada je Nijemac Brih svirao Aleksandru Mitroviću faul u napadu, iako su ga u tom trenutku istovremeno držala dvojica protivničkih igrača u svom kaznenom prostoru. 

"Sve je jasno, već smo obavili dosta razgovora, zvanično smo uputili žalbu i protest FIFA na suđenje. Ne očekujem neke spektakularne odluke, ali mi imamo još jednu utakmicu i nećemo se tako lako odreći osmine finala. Neka je Brazil sto puta, ali igrao je protiv Švajcarske i Kostarike i nije nešto bio dominantan u odnosu na njih više od nas. I protiv njih se može igrati. Ali ako ćemo ponovo da pričamo o svim ovim stvarima i protiv Brazila, onda je besmisleno", rekao je Milošević.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program