Varao na testu

Poznato zašto Suarez nije pojačao Juventus

  • 22.09.2020. 12:44

Luis Suarez je jedna od zvijezda tekućeg prelaznog roka, nakon što su Barselona i trener Ronald Kuman odlučili da im nije potreban.

Juče se pojavila informacija da je Suarez blizu transfera u Atletiko, ali, navodno, predsjednik Barse Đosep Marija Bartomeu ne želi da ga pusti da ide u Madrid.

Do skoro je Juventus bio prvi kandidat da dovede golgetera, koji je zbog prelaska u redove italijanskog šampiona aplicirao za dobijanje italijanskog državljanstva, kako bi se vodio kao domaći igrač, a ne stranac. Suarezova žena je iz Italije i zbog toga on ima mogućnost da dobije pasoš ove zemlje.

Zbog toga je napadač Barselone prošle sedmice bio u Peruđi, gdje je polagao test italijanskog jezika koji je neophodan kako bi mogao da dobije državljanstvo. Nakon testiranja objavljeno je da je položio test – nivo B1, pišu podgoričke Vijesti.

Ugledni novinar Fabricio Romano objavio je, međutim, jutros da je Suaresov test poništen, zbog velikog broja nepravilnosti, te da je zbog toga Juve i odustao od posla.

Romano piše da je preliminarna istraga pokazala da je Suarez unaprijed dobio pitanja koja su bila na testu i da je varao na polaganju. Istraga se nastavlja, ali za sada su rezultati testa poništeni, a samim tim je stopirana procedura za dobijanje državljanstva.

Juve je odmah reagovao i doveo Španca Alvara Moratu na pozajmicu iz Atletika.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.