Kvalifikacije za Ligu šampiona

Rami Zvezde u Rigi, odluka pada u Beogradu

  • 11.07.2018. 20:50

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas neriješeno 0:0 u Rigi protiv Spartaksa, u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na startu nove sezone prvak Srbije pružio je slabu partiju, iako je propustio nekoliko odličnih prilika, prije svih Milan Pavkov koji je u 17. minutu zamijenio Nikolu Stojiljkovića zbog povrede.

Promašivali su i Mohamed El Fardu Ben i Nemanja Radonjić, a u finišu su mogli da budu kažnjeni kada rezervista Spartaksa Dijego Agire nije iskoristio zicer poslije velike greške Srđana Babića.
 
Revanš meč igra se sljedećeg utorka sa početkom u 20.30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ukoliko Zvezda prođe, ići će na pobjednika duela u kome je u prvom meču litvanska Suduva iznenadila APOEL na svom terenu sa 3:1.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program