Zorana Stanković

Banjalučanka “u trci” za fotomodela Srpske

  • Izvor: BL portal
  • 06.07.2023. 18:18

Nakon što je svoju ljepotu prezentovala prilikom izbora za Miss Republike Srpske, Banjalučanka Zorana Stanković odlučila je da “sreću okuša” u još jednom prestižnom takmičenju.

Mlada ljepotica učestvuje “u trci” za fotomodela Srpske.

Za BL portal je priznala da je trema prisutna, ali ona pozitivna.

Bez obzira kako se plasira na kraju ove, za nju veoma posebne priče, priznaje da neće biti razočarana. Bitno joj je dobro druženje i zabava, a toga, ne sumnja, svakako će biti.

“Kao i svaka druga djevojka očekujem lentu najbolje, ali ukoliko bilo koja druga od djevojaka to osvoji, od srca ću joj čestitati”, priča Zorana u susret takmičenju koje će biti održano u bijeljinskom hotelu Drina 9. jula s početkom u 20 časova.

“Prijavila sam se na ovo takmičenje jer je drugačije. Predivna direktorka Selma Maličbegović se izdvojila u moru agencija po svojim idejama, radu, borbi za uspjeh kako agencije tako i samih modela”, kaže Zorana.

Na takmičenju učestvuje 25 djevojaka širom Srpske, a naša sagovornica očekuje uspomene za pamćenje i prepričavanje.

“Očekuje nas dva dana priprema i raznih aktivnosti, pa neka najbolja pobijedi”, poručila je Zorana za kraj našeg razgovora.

Lijepu Banjalučanku možete podržati lajkom na slici.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.