Građanske patrole

Banjaluka: Građani najviše prijavljuju javnu rasvjetu

  • 12.02.2019. 11:54

Kvarovi na javnoj rasvjeti, bile su najčešće prijave stigle protekle sedmice putem "Građanske patrole“.

Prema evidenciji Kancelarije za građane, sugrađani su prijavljivali kvarove na rasvjeti u ulicama: Ive Andrića, Skendera Kulenovića, Braće Jugovića, Zdravka Čelara, Zmijanja Rajka, Kozarskoj, Teodora Kolokotronisa, te u naselju Ada. Prijave su se uglavnom odnosile na to da neke od svjetiljki ne rade.

Po prijavi, nadležno Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo nalog za popravke izvođaču radova.

Sugrađani su putem mobilne aplikacije prijavili i da je zapušen slivnik u ulicama Arsenija Čarnojevića i Starine Novaka, za šta je nadležno odjeljenje izdalo nalog za čišćenje.

U vezi sa prijavom da je dječije igralište u Voždovačkoj ulici u lošem stanju, iz nadležnog odjeljenja su istakli da će se pristupiti sanaciji igrališta po izboru izvođača radova na održavanju komunalne opreme.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru