ATV Jutro

Gdje letjeti tokom zimskih dana?

  • Izvor: ATV
  • 26.10.2023. 09:57

Gost ATV Jutra bila je direktor Aerodroma Banjaluka Natalija Trivić, koja je govorila o nadolazećem programu letenja i destinacijama koje se mogu posjetiti sa banjalučkog aerodroma.

"Kao što i samo vrijeme nalaže, zahtjeva se nova organizacija letenja koju Aeordromu Banjaluka dostavljaju kompanije sa kojima sarađujemo", kaže Trivić.

Ona poručuje da je završetkom ljeta završeno i putovanje u egzotične destinacije, a da jesen i zima otvaraju vrata novim mjestima.

"Ništa manje značajno neće biti naše destinacije u Austriji, Njemačkoj, Švedskoj. Zima i zimski period, praznici, to su mjesta gdje su naši putnici naučili da lete. Isto tako imaće priliku da u pojačanom broju letova za Memingen, Beč i još neke evropske destinacije. Moram da napomenem da se povećava i broj linija za Beograd. Sada smo dobili još jednu liniju koja ide srijedom pored ponedjeljka i petka", kaže direktor Aerodroma Banjaluka Natalija Trivić.

Ona poručuje da Aerodrom Banjaluka ostvaruje zacrtani broj putnika na mjesečnom, a i na godišnjem nivou. Zaključno sa septembrom ostvarno je putovanje 375.000 putnika, a a očekuje se još 100.000 do kraja godine.

Pratite nas i putem Vibera