Povodom Vaskrsa

GrO SNSD donirao jaja, hranu i kolače "Mozaiku prijateljstva“

  • 04.05.2024. 12:01

Predstavnici Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka danas su Udruženju "Mozaik prijateljstva" donirali 10.000 jaja za korisnike, pitu i kolače kako bi im obogatili vaskršnji ručak.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je novinarima da su danas omogućili da se raduje oko 500 ljudi i da je to istinska sreća za članove banjalučkog SNSD-a, te podsjetio na izreku da je srećniji onaj koji daje nego onaj koji prima.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima Nikola Šobot rekao je da je i ušao u trku za gradonačelnika jer želi da na sve načine pomaže ljudima.

"Ovo je način da se izmame osmjesi i pomogne ljudima kojima je to potrebno, posebno kada je riječ o praznicima", naglasio je on.

Šobot je ocijenio da ova pomoć sigurno nije dovoljna i da treba djelovati i kroz institucije, te da "Mozaik prijateljstva" zaslužuje podršku jer pruža pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković rekao je da korisnici usluga "Mozaika prijateljstva" nemaju samo problem prehranjivanja, već i nemogućnosti plaćanja računa, te stambenim i mnogim drugim pitanjima.

"Nažalost, u Gradskoj upravi ni u ovoj godini nije bilo razumijevanja kada je riječ o obezbjeđivanju sredstava za rješavanje ovih problema i trudiću se da u ovogodišnjem rebalansu budžeta bude više novca i za `Mozaik prijateljstva`", rekao je Ninković.

Miroslav Subašić iz "Mozaika prijateljstva" zahvalio je za donaciju i istakao da nije jedina kada je riječ o Gradskom odboru SNSD-a.

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.