13. avgust

Kotlićijada "Lauš 2023" - Okusi tradiciju i druženje na stadionu fudbalskog kluba

  • Izvor: Sada.ba
  • 08.08.2023. 12:29

Dragi ljubitelji dobre hrane, pripremite svoje recepte i gastronomske vještine jer nam se bliži najukusniji događaj sezone - Kotlićijada "Lauš 2023"!

Pozivamo vas da se 13.8. pridružite ovom tradicionalnom gastro-dogođaju koji okuplja ljubitelje dobre hrane, prijateljstva i zabave na jednom mjestu. 

Stadion Fudbalskog Kluba Lauš biće pretvoren u pravu oazu ukusa i mirisa, gdje će se vrsni majstori nadmetati u pripremi najukusnijih kotlića, a posjetioci će imati priliku da uživaju u bogatstvu ukusa i družiti se u opuštenoj atmosferi, piše Sada.ba.

Pokažite svoje kulinarske vještine i stvorite nezaboravne okuse koji će osvojiti srca žirija i posjetilaca. 

Najbolji kotlić, odnosno majstor kotlića, biće nagrađen vrijednom nagradom od 2.000 KM, dok će svi ostali kotlići dobiti "utješnih" 100 KM.

Upoznajte istomišljenike, razmijenite iskustva i proširite svoje krugove poznanstava. Ulaz je besplatan, a dobrodošli su svi - od iskusnih kulinarskih majstora do onih koji tek ulaze u svijet kuhanja. Ovo je prilika da zajedno proslavimo ljubav prema hrani, zajedništvu i tradiciji.

Ne propustite priliku da budete dio ove jedinstvene Kotlićijade! 

Označite datum, pozovite prijatelje i pripremite se za nezaboravno iskustvo ukusa i uživanja na stadionu Fudbalskog Kluba Lauš.

Vidimo se na Kotlićijadi 2023 - gdje okusi tradicije susreću duh zajedništva!

Info telefon: 066/629-666

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.