Banjaluka

Mještanima Donjih Kola krivična prijava umjesto vode

  • Izvor: ATV
  • 12.02.2024. 14:57

Predsjednik Mjesne zajednice Donja Kola Srđan Ćutković dobio je krivičnu prijavu nakon što je na društvenim mrežama objavio snimak telefonskog razgovora sa direktorom banjalučkog "Vodovoda" Predragom Dudukovićem.

Ćutković je razgovor snimio izrevoltiran što u pomenutoj mjesnoj zajednici više dana zaredom nije bilo vode.

Kako kaže, prijavu je dobio jer se borio za osnovne uslove za život.

"Snimak razgovora na društvenim mrežama sa direktorom Vodovoda očigledno je veće krivično djelo od nebrojano krivičnih prijava koje je dobila gradska administracija zbog, kako se sumnja, pronevjerenih  miliona!!! Bez da sam prijetio direktoru Dudukoviću ili slično, dobio sam krivičnu prijavu od strane njega zbog objavljenog snimka, iako sam ga mjesecima, pa i u tom razgovoru, molio za osnovne uslove za život, vodu za svoje komšije, vodu nam pustio nije, ali je krivičnu prijavu odmah podnio, a na osnovnu čega je tužilaštvo hitno podiglo krivičnu prijavu i istu potvrdilo", rekao je Ćutković.


Milenko svake godine sebi kupi novog mercedesa:

Milenko svake godine sebi kupi novog mercedesa: "Čovjek snuje, Bog određuje"

"Na slučaju ljudi koji su ovlašteni da se bore ispred svoje mjesne zajednice, kao što je slučaj sa mnom, Tužilaštvo trenira strogoću, a protiv protiv onih za koje se  sumnja da su milionski oštetili grad predmeti stoje u tužilaštvu! Godinama, na sve moguće načine pokušavamo da dođemo do VODЕ", poručuje on.

Dodaje da im načina za borbu ponestaje - problem vodosnabdijevanja i dalje nije riješen, a ljeto se bliži.

"Pa smo umjesto vode dobili krivičnu prijavu!!! Predsjednici mjesnih zajednica će ovih dana kao čin podrške meni, svom kolegi,  zakazati pres konferenciju i održati protestni skup ispred Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, a o čemu će mediji biti obaviješteni!", najavio je predsjednik MZ Donja Kola.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: