Predsjednik Skupštine grada Banjaluka

Ninković o koaliciji: Neću da ćutim, imenovaću saučesnike

  • 27.04.2024. 20:50

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković kaže da će imenovati koalicione partnere na nivou grada koji su saučesnici sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem u vršenju brojnih nepravilnosti u najvećem gradu Srpske.

"Vidjećemo u narednom periodu kakav će njihov stav biti. Ono što je mene naljutilo u nekom razgovoru sa koalicionim partnerima je to što smo mi dan prije sjeli i podijelili informacije o problemima u gradu. Podijelili smo sve ono što smo smatrali da treba naši koalicioni partneri da znaju. Nakon što smo se dogovorili, imao sam drugačiju situaciju na sjednici Kolegijuma i omogućavanja stvari oko kojih smo pričali. Deklarativno dobijam podršku koalicionih partnera naveče, a onda ujutru urade potpuno drugu stvar", kaže Ninković.

On ističe da je zbog toga kritikovao koalicione partnere i da je za godinu i po dana učinio mnogo, pa i prećutao neke stvari.

"Ali onda sam vidio da je dio ljudi postao saučesnik sa gradonačelnikom u ovim radnjama i zaista više neću da ćutim. Imenom i prezimenom ću ih prozvati i ne samo koalicione partnere u Skupštini grada, nego i republičke institucije koje ne budu htjele da rade svoj posao", kaže Ninković.

On poručuje da u gradu ima dosta posla i da aktivnije treba da se uključe i Ministarstvo građevinarstva, Inspektorat, OJT i MUP Republike Srpske.

"Mislim ni da rukovodioci tih institucija nisu na privremenom radu u Banjaluci. Ovo je i njihov grad", kaže Ninković.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.