Noćna mora mještana

Pola godine za dvije daske: Od mosta u Dervišima i radnici digli ruke

  • Izvor: Agencije
  • 12.10.2023. 18:57

Radovi na rekonstrukciji mosta preko rijeke Široka u naselju Derviši postali su noćna mora mještanima, ali i svim onim građanima koji svakodnevno saobraćaju ovim dijelom grada.

Gradonačelnik Draško Stanivuković tvrdi kako radovi teku planiranom dinamikom, a na gradilištu nema ni jednog radnika danima.

Pomenuti radovi započeli su 26.5.2023. godine, a rok za završetak predviđen je za pola godine. Kako mještani kažu saobraćaj je otežan, zaobilaznica koju veliki broj vozila svakodnevno koristi je dotrajala i puna rupa te je neophodno da se pomenuti radovi što skorije završe kako bi se saobraćaj, ali i njihovi životi vratili u normalu.

Milenko Savičić, jedan od mještana kazao je kako mještani Derviša ne polažu velike nade u završetak radova s obzirom da dolazi nestabilno vrijeme praćeno čestim kišama, a što će dodatno produžiti radove. Kako on kaže, mještani su nezadovoljni trenutnim stanjem i nemarom rukovodstva Grada s obzirom da ovakav “tretman” otežava život.

Podsjećanja radi, ovo nije jedino gradilište u gradu kome se završetak ne zna i čiji radovi ozbiljno blokiraju grad. 

Savičić je izrazio nadu da će pomenuti radovi završiti uskoro, mada ako je suditi po trenutnoj dinamici, pomenuti neće završetak dočekati u ovoj godini.

(Izvor foto/vijest: Patriote Srpske)

Pratite nas i putem Vibera

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.