Kandidat za gradonačelnika

Šobot: Nisam vidio nijedan krucijalni projekat u Banjaluci

 • 30.05.2024. 11:50

Nikola Šobot, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke, izjavio je da se trenutna Gradska uprava Banjaluka bavila nekim stvarima koje su, prema njegovom mišljenju, poprilično dnevno političkog karaktera te je rekao da nije prepoznao nijedan suštinski, krucijalni projekat u gradu.

Kako kaže, takvi projekti, infrastrukturni ili nekog drugog tipa, nekada zahtijevaju teške odluke, troškove i ulazak u možda neku ne toliko popularnu, ali odgovornu politiku.

„Pritom mislim na rješavanje problema vrtića, 2.500 djece čeka mjesto u vrtiću. Pritom mislim i na dostupnost zdravstva, i na infrastrukturne projekte, saobraćajne, nemamo most u Docu. Imamo saobraćajnu revoluciju, koja revolucionarno, ne vidim da je donijela nešto. Ja se i dalje između dva i pet časova borim da prođem kroz grad“, naveo je Šobot gostujući u jednoj emisiji.

Pratite nas i putem Vibera

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.