NSRS

Ljubojević: Perjanica SDA Sena Uzunović diplomu može baciti pod noge, jer za drugo i nije

  • Izvor: SRNA
  • 06.02.2024. 14:35

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Anja Ljubojević izjavila je Srni da je uzdanica SDA Sena Uzunović veoma smišljeno i preko noći postavljena za sudiju u predmetu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a sve samo sa jednim ciljem - da se po nalogu Majkla Marfija, Kristijana Šmita i sarajevskih srbomrzaca ubrza postupak i "skine glava" glavnoj smetnji za stvaranje unitarne BiH.

Nakon što su službenici američke Ambasade u BiH prešli cijelu Republiku Srpsku i uvidjeli koju podršku uživa predsjednik Srpske, rekla je Ljubojevićeva, shvatili su da je jedini način da ga sklone sa političke scene - prijeki sud.

"S obzirom na to ko je danas sve sudija i tužilac, a posebno kakva im je prošlost, jasno nam je bilo od početka šta je suština postupka protiv predsjednika Republike Srpske, što je juče definitivno i potvrđeno. Nakon što sudija Mirsad Strika nije želio ili nije mogao nakon dugogodišnje karijere da pogazi diplomu, odmah se našla uzdanica i perjanica SDA Sena Uzunović koja se objeručke prihvatila 'prljavog posla' iz mržnje prema svemu srpskom", rekla je Ljubojevićeva.


Cijena soka u Sarajevu šokirala i bivšu ministarku: Pa nije suvo zlato

Cijena soka u Sarajevu šokirala i bivšu ministarku: Pa nije suvo zlato

Ona je naglasila da Uzunovićeva nije ni "S" od sudije, jer da jeste presudila bi muslimanskim zločincima koji su počinili svirepe zločine u Bradini i Konjicu protiv srpskih civila za vrijeme svog "sudovanja" u Konjicu i Mostaru.

"Pitala bih je samo jedno, kao žena ženu, da li je bar nekada proganja nekažnjeno ubistvo ugledne četvoročlane porodice Golubović, roditelja i dva nedužna dječaka Petra i Pavla. Da li ima bar malo malo osjećaja prema nedužnoj djeci koja su mučki ubijena samo zato što su srpske nacionalnosti ili to za nju i njeno shvatanje prava i pravde nije zločin", upitala je Ljubojevićeva.

Ona je navla da je Uzunovićevoj očigledno važnije da ispuni zahtjeve svojih nalogodavaca u liku raznih Marfija i stranke (SDA) koja je i dovela na mjesto sudije, nego da se drži prava i pravde, a svoje diplomu slobodno može baciti pod noge, jer za drugo i nije.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.