Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS

Vulić: Jedini remetilački faktor na evropskom putu BiH je Majkl Marfi

  • Izvor: SRNA
  • 15.02.2024. 11:56

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da je Majkl Marfi jedini remetilački faktor na evropskom putu BiH.

Reagujući na saopštenje iz Ambasade SAD u kojem navode da ako BiH na putu ka ЕU ne učini još jedan korak naprijed u martu, jasno je da će krivica biti na predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, Vulićeva je rekla da Milorad Dodik ne glasa u Parlamentarnoj skupštini BiH, već izabrani poslanici i delegati.

"Što se tiče kompleksa koje imate od predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina to uopšte ne treba da iznenađuje, jer u svim ofanzivama koje ste usmjerili ka Rusiji, zube ste polomili. Iz posljednjih saopštenja iz Vaše kuhinje očigledna je i posebna doza nervoze. Vidi se da Vas je dobro uzdrmao nedavni intervju državnika Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu", naglasila je Vulićeva.


Еvo kada počinje isplata boračkih dodataka i invalidnina

Еvo kada počinje isplata boračkih dodataka i invalidnina

Što se tiče zahtjeva ЕU, Vulićeva je rekla da je Republika Srpska odavno spremna sutra da glasa za paket 14 uslova.

"Problem je, gospodine Marfi, što se Vi uporno petljate i dajete smjernice našim partnerima u vlasti na nivou BiH koji od Vas ne vide ni slovo zakona. To što mi ne vidimo nijedan razlog da se zemlja koja nije u Еvropi, već na potpuno drugom kontinentu, bez obzira na to kolika je sila, miješa u unutrašnje stvari i BiH i ЕU, očigledno da naši partneri ne mogu ili ne smiju tako da gledaju na Vaše naredbe", rekla je Vulićeva za Srnu.

Ona je navela da je već svima poznato da Majkl Marfi želi da uređuje stanje u svakoj kući, ali u Republici Srpskoj ne može i s tim mora kad-tad da se pomiri, kao i sa činjenicom da je upravo on jedini krivac za nepoštovanje i raspakivanje Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH.


Djevojka iz BiH objavila fotografije zlostavljanja

Djevojka iz BiH objavila fotografije zlostavljanja

"Umjesto što pokušava u sve da se miješa, Marfiju bi bilo bolje da da argumentovano obrazloženje zašto insistira na političkoj likvidaciji Milorada Dodika, a ja, u ime poslanika, kažem - mi nismo problem, naši glasovi nisu sporni, jedini ko je sporan je Majkl Marfi", poručila je Vulićeva.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program