Društveno odgovorna finansijska institucija

ATOS BANK: Uručene potvrde studentima o uspješno obavljenoj studentskoj praksi!

 • Izvor: PR
 • 10.07.2024. 14:13

ATOS BANK je kao društveno odgovorna finansijska institucija kroz dio svoje posvećenosti razvoju budućih lidera studentima Еkonomskog fakulteta u Banjaluci otvorila vrata stručne prakse, kroz koju su zaposleni Banke studentima podijelili svoja praktična znanja, iskustva i uspješne primjere iz prakse.

"Vjerujemo da je usmjeravanje i podsticanje mladih talenata ključno za rast i napredak naše industrije. Kao društveno odgovorna kompanija, pružamo podršku obrazovnim inicijativama i otvoreni smo za nove generacije koje dolaze. Kao Banka smo uvijek uvažavali značaj akademske zajednice, te smo na temeljima znanja koje fakulteti pružaju gradili sebe. Stoga, za Banku je važno da može na ovaj način da da svoj doprinos, i da kroz studentsku praksu podjeli praktična znanja, iskustva i uspješne primjene znanja te tako učestvuje u razvoju akademske zajednice. Grupa talentovanih studenata Еkonomskog fakulteta sa smjera poslovna informatika,  uspješno je završila praksu u našoj Banci. Tokom svog boravka sa nama ovi studenti su pokazali izuzetno znanje, spektar talenata i posvećenost svojim akademskim aktivnostima“, izjavili su ovim povodom iz ATOS Banke. 

Ova praksa u ATOS Banci pružila je studentima izuzetnu priliku da steknu neprocjenjivo iskustvo direktno u bankarskom sektoru, radeći rame uz rame sa zaposlenima iz različitih sektora. Kroz ovaj program studenti su imali priliku da se upoznaju sa bankarskim operacijama, finansijskim analizama kao i sa najnovijim trendovima u bankarskoj industriji.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:00 Keto kuhinjica

  ''Keto kuhinjica

 • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?