ATV

KonTiki postavlja standarde u turizmu

Banjaluka domaćin ekskluzivnog susreta s najboljim hotelima iz Turske

  • Izvor: PR
  • 05.12.2023. 12:07

KonTiki, vodeća turistička agencija koja već šest godina uspješno organizuje čarter letove iz Banjaluke za Tursku, ali i druge destinacije, ponovo je podigao standarde u industriji turizma, organizujući jedinstven događaj koji će ostati zabilježen u razvoju turističkih odnosa između BiH i Turske.

Proteklog vikenda u organizaciji KonTikija po prvi put je u Banjaluku stiglo više od 30 uglednih predstavnika najpoznatijih hotelskih lanaca iz Turske. Ovi ekskluzivni gosti imali su priliku istražiti ljepotu i znamenitosti Banjaluke i predstaviti svoje hotele u sklopu specijalno organizovanog događaja koji se može opisati kao pravi "road show".

Ovaj jedinstveni susret predstavnika hotela i lokalne turističke zajednice otvara nove mogućnosti za turiste iz Banjaluke i okoline. Predstavnici hotela iz Turske su impresionirani gostoprimstvom Banjalučana te su izrazili interes za dalje proširenje saradnje.


"Ova inicijativa je rezultat dugogodišnjeg uspješnog poslovanja KonTiki agencije. Željeli smo Banjaluci ponuditi nešto posebno, a dolaskom predstavnika najprestižnijih hotela iz Turske, mislim da smo to i postigli. Ovo je samo jedan od koraka koje preduzimamo kako bismo podigli nivo usluge i ponude za naše klijente," istakao je direktor KonTiki agencije Vedran Jokić.

Ova manifestacija ne samo da predstavlja veliki uspjeh za KonTiki, već i za Banjaluku koja je privukla pažnju kao destinacija koja može konkurisati drugim evropskim gradovima. Ovim događajem KonTiki potvrđuje svoju predanost unapređenju turističke ponude, otvarajući nove horizonte za putnike koji biraju direktne čarter letove ove agencije iz Banjaluke.

Pored Turske, za koju su ponude za ljetovanje naredne godine već objavljene, agencija KonTiki organizuje direktne čarter letove iz Banjaluke i ka Tunisu, Еgiptu, Grčkoj, a u planu je uvođenje letova ka još nekoliko svjetskih destinacija. Direktni čarter letovi iz Banjaluke postali su mogući i zahvaljujući odličnoj saradnji sa banjalučkim aerodromom.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, posjetite KonTiki agenciju ili posjetite zvaničnu veb stranicu www.kontiki.ba.

KonTiki – Vaš partner u nezaboravnim putovanjima! 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: