RHMZ

Еvo kakvo će vrijeme biti prvog dana 2024. godine

  • Izvor: ATV
  • 29.12.2023. 16:50

Prvi dan u novoj 2024. godini u Republici Srpskoj biće kišovit, dok već 2. januara možemo očekivati promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima, saopšteno je iz RHMZ.

U ponedjeljak, 1. januara, očekuje se kiša koje će ujutro padati na jugu i zapadu, tokom dana će se premještati ka istoku, a do večeri se očekuje prestanak padavina uz svježije vrijeme.

Kakvo vrijeme nam donosi novogodišnji vikend

Kakvo vrijeme nam donosi novogodišnji vikend

Minimalna temperatura vazduha biće od ti do osam, u višim pred‌jelima oko nule, a maksimalna od osam do 14, u višim pred‌jelima od pet stepeni Celzijusovih.

U utorak, 2.januara nastavlja se toplo i promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim periodima. Na jugu i zapadu ostaće oblačnije uz slabu kišu samo ponegd‌je.

Minimalna temperatura vazduha biće od jedan do šest, na jugu do devet, a maksimalna temperatura vazduha od 10 do 16, u višim pred‌jelima od šest stepeni Celzijusovih.

Prema meteorološkim prognozama, novogodišnja noć u Republici Srpskoj, biće topla i bez snijega.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.