"SkyDive"

Padobranci Djeda Mrazovi obradovali mališane

  • Izvor: ATV
  • 26.12.2022. 14:15

Padobranci Djeda Mrazovi iz banjalučkog Padobranskog kluba "SkyDive" obradovali su danas više stotina mališana i njihovih roditelja upriličivši im nesvakidašnju dodjelu novogodišnjih paketića u Zalužanima u sjedištu kluba.

"SkyDive" tradicionalno organizuje dodjelu paketića za mališane kojima roditelji donesu paketiće, ali ove godine smo organizovali širu akciju i pobrinuli smo se da paketićima obradujemo i štićenike dječijeg doma "Rada Vranješević" uzrasta do deset godina i Dnevnog centra "Nova generacija", a paketiće za njih su obezbijedila preduzeća - "Đurić marketi", "Tropik" i Grad Banjaluka, dok je pekara "Manja" darovala posluženje za sve prisutne", rekao je Dušan Petrušić, jedan od četiri Deda Mraza padobranca koji su uručivali poklone.

Izuzetno se radujemo što je ovogodišnjoj dodjeli prisustvovalo više stotina djece i njihovih roditelja i štosu kućama otišli prepuni utisaka.

"Nije svakidašnji prizor vidjeti helikopter kako polijece i spušta se, trčati u potragu za bombonama koje vam padaju s neba i gledati četiri Deda Mraza kako sa padobranima pristižu s neba da bi vam darovali poklon", navodi Petrović.

Gradonačelnik Banjaluke je izrazio radost zbog velikog broja mališana koji su se okupili oko Deda Mrazova padobranaca i zahvalnost Padobranskom klubu "SkyDive" koji je priredio spektakularno uručenje paketića najmlađim sugrađanima.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.