Najkvalitetniji materijal

Montažne kuće bijeljinskog preduzeća "Steko" osvajaju svjetsko tržište

  • Izvor: ATV
  • 31.01.2023. 18:37

Originalan stil, projektovanje, proizvodnja i montiranje po posljednjim standardima, tako bi se u nekoliko riječi mogle opisati "Steko" montažne kuće. Ova kompanija iz Bijeljine je izgradila više od hiljadu kuća koje se nalaze širom svijeta. Ono što izdvaja "Steko Centar" od ostalih je najkvalitetniji materijali sa svim sertifikatima koje koristi u izgradnji montažnih objekata. Koliko je domaća kompanija vodeća u ovom poslu, dokazuje i pokretanje poslovanje u regionu.

Iza "Steko Centra" je 20 godina iskustva u gradnji, i izgrađenih objekata svih površina, od 10 do 5.000 kvadratnih metara.

Prva je kompanija sa ovih prostora čije se poslovanje putem franšize širi ka Evropi.

Objekti se prave u proizvodnom pogonu u Bijeljini.

Do sada su ove kuće pronašle vlasnike u Austriji, Švajcarskoj, Sloveniji, Švedskoj, Francuskoj, pa čak i u Africi.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film