Stanje se stabilizovalo

Ukinuto vanredno stanje u Čelincu

  • 15.05.2019. 13:37

U opštini Čelinac danas je ukinuta vanredna situacija jer se stanje stabilizovalo, a formirane su tri komisije za procjenu štete koje su poplave izazvale na objektima, poljoprivrednom zemljištu i infrastrukturi.

Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković ukinuo je odluku o vanrednoj situaciji, nakon što je na sjednici Štaba za vanredne situacije konstatovano da je ponovo uspostavljeno snabdijevanje vodom i strujom, a putni pravci su prohodni. 

Formirane su tri komisije koje će u narednim danima procijeniti štetu na objektima, poljoprivrednom zemljištu i infrastrukturi. 

Šteta od poplava se može prijaviti na broj telefona: 051/553-045 ili direktno u opštini, kancelarija 4. 


Škole i vrtić na području opštine sutra počinju sa radom, nakon dvodnevnog prekida nastave zbog poplava. 

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska