Vrijedne nagrade

Završene nagradne igre sa Banjalučkim pivom

  • Izvor: PR
  • 11.12.2023. 11:22

Završene su nagradne igre sa Banjalučkim pivom pod nazivima “Banjalučko pivo kupi, sebi nagradu skupi” i “Banjalučko pivo sreću donosi” koje su organizovane u prodajnim objektima “Power” d.o.o. Rogatica i “LS-COMMERCE“ d.o.o. Bijeljina u periodu od 01.10. do 30.11.2023. godine.

Glavne nagrade, u ovim nagradnim igrama, su bile Xiaomi električni skuter 4 lite, MTB bicikl - Capriolo Monitor Disc, sto za stoni fudbal GS Game GS - Retro, Stihl motorna pila MS 651, Stihl motorna pila MS 180, Stihl šumarska sjekirica AX 6P i paketi Banjalučkog svijetlog piva. 

Iz Banjalučke pivare ističu da su zadovoljni odzivom potrošača na nagradne igre, koje su organizovali. 

“Drago nam je što su nagradne igre, koje smo organizovali, u proteklom periodu, imale veliki odziv i da su potrošačima nagrade bile zanimljive. Zahvaljujemo se svima na učešću u našim nagradnim igrama, a svi srećnim dobitnicima čestitamo na osvojenim nagradama,” izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare. 

Izvlačenje dobitnika svih glavnih nagrada održalo se 5.12.2023. godine na Palama i u Bijeljini, a za učešće u izvlačenju glavnih nagrada "Banjalučko pivo sreću donosi“ i "Banjalučko pivo kupi, sebi nagradu skupi“ bilo je potrebno kupiti naznačene robne marke Banjalučkog piva (0,5 l i 2 l plastična ambalaža) u minimalnom iznosu od 10 KM sa PDV-om. Nakon toga, račune koji sadrže naznačene artikle u iznosu jednakom ili većem od 10 KM potrošači su ubacivali u istaknute kutije u prodajnim objektima  "LS - Commerce“ d.o.o. i "Power“ d.o.o. Rogatica.  

Tokom trajanja nagradne igre sve informacije su učesnici mogli saznati putem sajta www.banjaluckapivara.com.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: