Terenske kancelarije

Počinje potpisivanje ugovora za podršku poljoprivrednicima - evo kada i na kojim lokacijama

  • 15.03.2024. 18:01

Fondacija za održiv razvoj "Progresus" saopštila je da će od ponedjeljka, 18. marta, početi potpisivanje ugovora sa korisnicima kojima su odobrena sredstva po javnom pozivu u okviru projekta podrške mađarske Vlade poljoprivrednicima Republike Srpske.

Potpisivanje ugovora biće obezbijeđeno putem mobilnih timova u terenskim kancelarijama, saopšteno je iz "Progresusa".

U Bijeljini će ugovori sa Fondacijom moći da se potpišu od 18. do 20. marta u kancelariji Udruženja poljoprivrednih proizvođača "Sela Semberije" u Agrotržnom centru od 8.00 do 16.00 časova.

Potpisivanje ugovora u Derventi predviđeno je od 25. do 29. marta u kancelariji u Ulici Trive Vujića 18 od 8.00 do 16.00 časova.

U Šamcu će ugovori sa Fondacijom moći da se potpišu od 25. do 29. marta u kancelariji u Ulici Nikole Tesle 75 od 8.00 do 16.00 časova.

Svi kojima su odobrena sredstva ugovore mogu da potpišu i u kancelariji u Banjaluci u Ulici Meše Selimovića 18 do 19. aprila, kada je i krajnji rok za potpisivanje ugovora sa Fondacijom.

Mobilni timovi Fondacije boraviće i u Trebinju i Rogatici, a termini i lokacije na kojima će biti potpisani ugovori biće naknadno objavljeni.

Djevojka šakom udarila radnicu kladionice

Djevojka šakom udarila radnicu kladionice

Prije potpisivanja ugovora korisnici kojim su odobrena bespovratna sredstva treba da provjere tačnost ličnih podataka i detalja nabavke, te da prilože obavezne dokumente koji su uslov za potpisivanje ugovora kao što su potvrda banke o broju tekućeg/transakcionog računa ili deviznog računa ukoliko se plaćanje vrši dobavljaču u inostranstvu.

Osim toga, potrebno je da imaju uvjerenje o stanju poreskih obaveza (dokument koji izdaje Poreska uprava Republike Srpske), uvjerenje o izmirenim obavezama po osnovu indirektnih poreza koje izdaje Uprava za indirektno oporezivanje BiH.

Prilikom potpisivanja ugovora korisnici treba lično da dostave - bjanko mjenicu - ovjerenu mjeničnu izjavu.

Iz "Progresus" napominju da će se nepotpisivanje ugovora u roku koji je odredila Fondacija smatrati odustajanjem i gubitkom prava na korištenje bespovratnih sredstava.

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.