Sajam naoružanja

Velika posjećenost štandu TRB-a, zaključeni i novi ugovori

  • Izvor: SRNA
  • 17.10.2021. 09:18

Rukovodstvo "Tehničkog remonta Bratunac" (TRB) je u okviru nastupa na Međunarodnom sajmu vojne opreme i naoružanja u Beogradu imalo niz sastanaka na kojima su zaključeni novi ugovori i dogovorena poslovna saradnja.

"Tehnički remont Bratunac imao je izuzetno uspješan nastup na ovom sajmu u Beogradu, gdje je za četiri dana izložbeni prostor kompanije posjetio rekordan broj državnih delegacija, visokih zvanica iz oblasti odbrane, bezbjednosti, privrednog i društvenog života iz regiona i svijeta, kao i građanstva", saopšteno je iz TRB-a.

Njihov štand, ističu, posjetili su i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac, ministar za privredu i preduzetništvo Republike Srpske Vjekoslav Petričević, te Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonasljednik Aleksandar Karađorđević.

"Velika posjećenost štanda TRB-a i medijska pažnja obilježili su ovu sajamsku manifestaciju, a multifunkcionalno oklopno vozilo `despot` sa daljinsko-upravljivom borbenom stanicom najnovije generacije, kao i pištolj `rs devet vampir`, upaljači za vojnu namjenu i sve naše usluge predstavljeni su na najbolji način na vrhunski dizajniranom štandu, uz interaktivne prezentacije u virtuelnoj realnosti", navedeno je u saopštenju.

Iz ove kompanije su najavili da su pred njima novi poslovi i ideje koje će realizovati, kao i svi značajni međunarodni sajmovi vojne industrije na kojima će predstavljati svoje proizvode, proizvodni potencijal, te promovisati TRB, Bratunac i Republiku Srpsku.

"Već krajem novembra vidimo se na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme `Edeks` /EDEX/ u Kairu”, najavili su iz TRB-a.

Sajam "Partner" održan je u Beogradu od 11. do 14. oktobra, na površini od oko 26.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.


  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.