Od večeras u 22:30

Ljeto u znaku smijeha: 'Crna Guja' svakog radnog dana na ATV-u

  • Izvor: ATV
  • 10.07.2024. 16:03

Od večeras u programu ATV-a možete da pratite jednu od serija koje su zaludjele cijeli svijet, a ova je na tron najboljih serija došla zbog nevjerovatno istančanog britanskog humora – 'Crna Guja' prava je istorijsko-komična avantura koju nikako ne želite da propustite.

Okosnica serije je život Еdmunda, 'Crne Guje', kroz koji u četiri sezone i više zasebnih epizoda, prolazimo razdobljima britanske istorije, jer sve prolazi, ali reinkarnacija čuvene Crne Guje nikada! Naslovni lik, i jedan od dva koji se ne mijenja niti u jednoj sezoni, igra poznati Rovan Atkinson koji je, pored Ričarda Kurtisa i Bena Еltona, koautor serije. Pored njega, kontinuitet ima još samo njegov, slabo pameću obdaren, prijatelj Boldrik, kojeg igra sjajni Toni Robinson. Prva sezona otkriva britanski dvor davne 1485. godine i upoznaje nas sa Еdmundovim svijetom i svijetom ove unebesne komedije. Druga sezona posvećena je detinjastoj krajljici Еlizabeti Prvoj, treća se bavi Regentskim periodom i pehovima princa Džordža. Finalna, četvrta sezona, smještena je na bojišta Prvog svjetskog rata.

Neprevaziđena komika, spektakularne igre riječima, autentični kostimi, zabavni svijet između istorije i njenih činjenica i fikcije, samo su dio naročitog duha kultne priče o neuništivoj Crnoj Guji. Prije pet godina šuškalo se kako je u toku pisanje scenarija za petu sezonu, čija bi se radnja dešavala u savremenom dobu i gdje bi, onaj koji se uvijek vraća kao bumerang, bio univerzitetski profesor.

Na novu stranicu istorije komičnog svijeta 'Crne Guje' se još čeka, a do tada ne propustite uživanje u epizodama od ponedjeljka do petka u 22 časa i 30 minuta.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: