SUBOTA U 22:45

ZVAĆU TЕ PO: Koliko je ljubav moćna?

  • Izvor: ATV
  • 12.04.2024. 18:30

'Zvaću te Po' američka je drama iz 2016. godine u režiji Džona Ašera.

Priča prati Dejvida, koji nakon smrti supruge, postaje samohrani otac trinaestogodišnjeg Patrika, dječaka sa autizmom. Patrik, koji više voli da ga zovu Po, veoma je nadareno dijete, koje je bilo vrlo blisko sa svojom pokojnom majkom i nakon gubitka majke nije u stanju da ispolji emocije. S druge strane, Dejvid je pod pritiskom posla, tako da se otac i sin povlače u svoje svjetove – Po u svoj gotovo magični svijet u kojem je srećan i okružen vršnjacima, a Dejvid u svijet stresa i jurnjave u kojem potpuno zanemaruje djete sa posebnim potrebama.

Da li će njih dvojica ipak naći put jedan do drugog?

Hoće li uspjeti da smire uzburkane emocije i shvate da su jedan drugome jedino što imaju?

Da li će ljubav između oca i sina pobijediti?

Film je inspirisan istinitom pričom i reditelj ga je posvetio svome sinu, koji je takođe autističan. Sa velikim pohvalama kritike, film je dobio čak deset nagrada na filmskim festivalima širom svijeta.

'Zvaću te Po' u subotu u 22 časa i 45 minuta.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.