Čelinac

Hit! Kandidat SDS-a pričao o sebi u trećem licu, zbunio prisutne

  • Izvor: ATV
  • 23.04.2024. 15:13

SDS-ov kandidat za načelnika Čelinca Aleksandar Krejić nije uvjerljivo započeo kampanju za ovu funkciju, jer je u samom startu zbunio sve prisutne, a možda i sebe.

Krejić je pričao u trećem licu i spominjao kandidaturu Aleksandra Krejića. Prisutni novinari nisu znali ko im se obraća i čekali su da im se obrati i sam Krejić.

"Danas smo se okupili da zvanično, ispred SDS-a izlazimo sa kandidaturom za načelnika. Danas ćemo da potpišemo sporazum o zajedničkom političkom djelovanju u opštini Čelinac, vezano za podršku kandidatu za načelnika. Kandidat za načelnika opštine Čelinac je Aleksandar Krejić. Mi smo u Čelincu vrlo lako postigli taj dogovor. Moram da se zahvalim prisutnima iz Narodnog fronta, predsjednici Jeleni Trivić, Milki Brankoviću..", poručio je na početku Aleksandar Krejić.

"Kandidaturu Aleksandra Krejića, mimo političkih partija opozicije će podržati određeni članovi raznih udruženja u opštini Čelinac. Takođe, čovjek koji dolazi sa sela, koji je odgojen i vaspitan domaćinski. Kao čovjek koji radi u privredi i razumije sve potrebe našeg društva, od početka do kraja", nastavio je sa izlaganjem SDS-ov kandidat.

Poslije njegovog izlaganja novinari su ga zamolili da se predstavi jer nisu znali ko je govornik: Aleksandar Krejić. Već sam rekao.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?