"Fejsbuk rat"

Nastavak sukoba Savića i Petrovića: Magarac gazda Ljubišin

  • Izvor: ATV
  • 11.12.2023. 15:29

Nastavlja se rat na društvenim mrežama na relaciji načelnika Lopara Rade Savić i gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

Sada je Savić objavio satirični tekst u kojem pominje „magarce“ i „gazda Ljubišu“. Iako se eksplicitno ne navodi, Savić ovim tekstom, kako se pretpostavlja, „bocka“ gradonačelnika Bijeljine, čime se nastavlja ranije započeti sukob putem društvenih mreža.

U objavi na Fejsbuku, kojoj je dao naslov “magarac gavreša”, Savić, između ostalog, navodi da je juče na tribini u Loparama, “kaže Sneža ekolog iz Bijeljine, da je bolje da mi na Majevici gajimo magarce nego da otvaramo rudnik”.

Fejsbuk sukob SDS-ovaca

Fejsbuk sukob SDS-ovaca

„Razmišljam cijelo vrijeme kako doći do dobrog magarca, gdje ga naći!? Ne lezi vraže, upalim TV i sam se preporuči jedan divan magarac iz BN. Samo što njaknu sa BN TV, po njakanju mu poznah da je grlo gazda Ljubišino. Navikao taj mladi magarčić na zeleniš iz ugljevičke RiTЕ. Pojede 5.000 travki i uhvati ga magareće ludilo zbog kojeg zaboravi na RiTЕ. Ali, pomože mu njegov gazda dr Lj. i propisa terapijsku dozu litijum-karbonata“, naveo je Savić.

Terapija je imala efekat, pa se magarence razdraga po Majevici i stade voditi tuđu brigu, piše dalje u objavi.

„Poče svake Nedjeljice njakati o Loparama i Majevici. I džaba se ponadah da ćemo naći dobro magare. Ovo neće lasno od svog gazde, tamo mu je slasno, pa nama Majevičanima ostaje da deveramo naše muke sami“, objavio je Savić na Fejsbuku, dodajući da se radi o “satiri, da se ovi zabrinuti momčići iz BN ne sataru od njakanja”.

Pratite nas i putem Vibera