Policija radi na slučaju

Oglasila se Bolnica Trebinje nakon eksplozije

 • Izvor: SRNA
 • 22.09.2023. 13:36

Bolnica Trebinje saopštila je danas da je nedavna eksplozija ispred te ustanove prošla bez posljedica i da se sve zdravstvene procedure nastavljaju uobičajenim tokom.

"Srećni smo što je sve prošlo bez bilo kakvih posljedica, a policija radi na rasvjetljavanju krivičnog d‌jela koje se dogodilo juče poslije podne", naveli su iz Bolnice i istakli da se sve zdravstvene procedure nastavljaju uobičajenim tokom.

Iz Bolnice su poručili da zdravstveni sistem ne smije stati, niti je stajao ni u najgorim vremenima.

Ispred trebinjske bolnice eksplodirala bomba s tajmerom

Ispred trebinjske bolnice eksplodirala bomba s tajmerom

Nepoznato lice ostavilo je eksplozivnu napravu koja je eksplodirala u blizini Bolnice Trebinje, od čega je pričinjena manja materijalna šteta, a u toku su sve neophodne radnje na pronalasku počinioca, rekao je ranije danas Srni portparol Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

On je naveo da je naprava aktivirana juče oko 16.00 časova i da je uviđajem utvrđeno da je tom prilikom pričinjena manja materijalna šteta na fasadi Bolnice.

Vukanović je naveo da je o događaju odmah obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta sa službenicima trebinjske Policijske uprave.

"Ostaci naprave biće upućeni na vještačenje, a tužilac je naložio policijskim službenicima da dokumentuju d‌jelo i preduzmu sve mjere i radnje s ciljem identifikovanja počinioca", rekao je on i dodao da je riječ o krivičnom d‌jelu izazivanja opšte opasnosti.

Pratite nas i putem Vibera

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.