Gradonačelnik Prnjavora

Tomaš: Za prelazak u Narodni front, Trivićka nudi poslove u velikim kompanijama

 • Izvor: ATV
 • 25.05.2023. 20:12

Gostujući u emisiji ATV-a "Tet-a-Tet", gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš između ostalog je pričao i o Narodnom frontu Jelene Trivić.

Iako Trivićka kao "zmija noge", čuva odgovor o tome ko finansira njenu političku partiju, Tomaš kaže da ima pouzdane informacije da za prelazak u NF, nekadašnja uzdanica PDP-a nudi "kule i gradove".

Ko finansira Jelenu Trivić?

Ko finansira Jelenu Trivić?

Prema riječima gradonačelnika Prnjavora, za ulazak u njenu političku opciju, članovi zauzvrat dobijaju radna mjesta u zvučnim kompanijama.

"Imam informaciju od nekih kolega koji su zajedno sa mnom u skupštinskoj većini, a imam i svjedoke, da je Jelena Trivić kontaktirala određene ljude iz Prnjavora da se učlane u njenu partiju. Zauzvrat, nudila im je radna mjesta u velikim kompanijama", istakao je Darko Tomaš. 

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Naša Srpska

  Naša Srpska