U Ugljeviku

ATV saznaje: Uhapšen Željko Simić!

Željko Simić zvani Trnovac uhapšen je u akciji koja je sprovedena u Ugljeviku u kojoj je zaplijenjeno devet kilograma plastičnog eksploziva, detonatori, tri automatske puške i veća količina municije, saznaje ATV.

Radi se o čovjeku koji operativno važi za člana kriminalne grupe odbjeglog Zlatana Ćuka iz Bijeljine.

Detalji pretresa kod Ugljevika: Pronađeni eksploziv, detonatori, automatske puške i municija

Detalji pretresa kod Ugljevika: Pronađeni eksploziv, detonatori, automatske puške i municija

Njih dvojica su zajedno hapšeni 2020. godine na famoznoj žurci u Suvom Polju kod Bijeljine kada je ”pala” i starleta Tijana Ajfon.

Simiću je, pred Sudom BiH, u toku suđenje za trgovinu kokainom u okviru kriminalne grupe predvođene Daliborom Railićem zvani Dugi iz Prijedora, koji je optužen i kao nalogodavac ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića.

Osumnjičeni predat bijeljinskom tužilaštvu: Pronađeno devet kilograma eksploziva i tri automatske puške

Osumnjičeni predat bijeljinskom tužilaštvu: Pronađeno devet kilograma eksploziva i tri automatske puške

Tužilaštvo BiH Simića tereti da je preko Skaj aplikacije komunicirao sa Railićem i optuženom Mirjanom Vujović, te da su između 28. januara i 10. februara 2020. dogovorili isporuku kilograma kokaina, za iznos od 37.000 evra. 

U optužnici se navodi da je drogu nabavila Vujović. Simić je, kao vozač dobavljača, drogu dovezao u Prijedor i to sa vozilom koje ima posebno ugrađeni "štek" za te svrhe i predao ga Railiću, koji je isporuku platio Vujovićevoj.

Pratite nas i putem Vibera

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.