ATV

Sudar dva kombija

Detalji jezive tragedije: Sin poginuo, otac povrijeđen

  • Izvor: Informer
  • 05.12.2023. 13:02

Putnik u kombi vozilu Z.P. (26) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada su se sudarila dva kombija na putu Obrenovac - Boljevci.

Kombijem u kom je bio nastradali mladić upravljao je, navodno njegov otac D.P. (46) koji je teško povrijeđen.

Kako je ranije objavljeno saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 12 sati u na putu iz Surčina ka Obrenovcu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške povrede zadobio je i vozač M.I. koji je kako se sumnja izazvao nesreću i nakon ukazane pomoći i priveden u policijsku stanicu gdje mu je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti priveden kod tužioca.


Zabranjen uvoz mandarina u Republiku Srpsku

Zabranjen uvoz mandarina u Republiku Srpsku

"Sumnja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je kombi kojim je upravljao M.I. krećući se iz smjera Surčina ka Obrenovcu prešao u lijevu traku i sudario se sa kombijem koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca I.M . je kombijem sletio sa puta", reko je izvor upoznat sa slučajem.

Da tragedija bude još veća, ako se nezvanično saznaje od onih koji poznaju nastradalog mladića, kombijem u kom je bio upravljao je njegov otac.

"Oni su iz Smedereva, a imaju stan ovdje u Beogradu. Prema svim informacijama koje imam taj drugi kombi ih je udario u trenutku kada je preticao automobil ispred sebe. Z.P. je od zadobijenih povreda poginuo na mjestu nesreće, a teško je povrijeđen njegov otac. Mislim da je riječ o prelomu noge ...", rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.


Djevojka jede samo meso - otkrila kako to utiče na njeno zdravlje

Djevojka jede samo meso - otkrila kako to utiče na njeno zdravlje

Uviđaj na licu mjesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja od 12.45 časova do 17.00 sati.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u srijedu, piše "Informer".

Pratite nas i putem Vibera